Werkgever: Hoe zoek ik naar kandidaten?

We herinneren u eraan dat Yoopies geen bemiddelingsbureau is, maar een online platform dat werkgevers en thuiszorgverleners aan elkaar verbindt. Via ons platform worden zoekopdrachten daarom onafhankelijk en op elk gewenst moment uitgevoerd. Om je ideale oppas, huishoudelijke hulp, bijlesleraar etc. te vinden, kan je verschillende criteria opstellen die aan je behoeften voldoen.

Door in te loggen met je Yoopies-profiel - met het e-mailadres en wachtwoord dat je bij de registratie hebt ingesteld - kan je een advertentie creëren, reageren op kandidaten en onbeperkt zoeken om de verschillende profielen te bekijken die zich in jouw omgeving bevinden.

Hoe te zoeken?

• Ga naar het Hoofdmenu op de website van Yoopies
  • Selecteer Zoeken en krijg een overzicht met alle potentiële kandidaten in jouw buurt. Er is ook de mogelijkheid om te zoeken aan de hand van een interactieve kaart.

Zodra je enkele interessante profielen hebt gevonden, kan je contact met hen opnemen door op hun advertenties te klikken.

Als u het antwoord op uw vragen nog niet hebt gevonden neem dan contact met ons op via het e-mailadres contact@yoopies.nl.

Hoe ging het?

Powered by HelpDocs (opens in a new tab)