Werkgever: Hoe kan ik telefonisch contact opnemen met kandidaten?

Nadat je je hebt aangemeld, kan je communiceren met kandidaten die je interesseren door onbeperkt berichten uit te wisselen. Om het telefoonnummer van de kandidaat te bekijken, selecteer je het profiel van de kandidaat en klik je op 'Telefoonnummer laten zien'.

Het is wegens privacy- en veiligheidsredenen nodig om eerst een verzoek in te dienen voordat je het telefoonnummer ontvangt. Je dient hierbij je eigen telefoonnummer te verifiëren, zodat de gecontacteerde persoon jouw identiteit en registratie op het platform kan checken.

Let op: hetzelfde geldt voor kandidaten, wanneer een kandidaat geïnteresseerd is in je advertentie, moet hij/zij eerst dezelfde stappen doorlopen voordat jouw telefoonnummer zichtbaar wordt.

Als u het antwoord op uw vragen nog niet hebt gevonden, neem dan gerust contact met ons op via het e-mailadres contact@yoopies.nl.

Hoe ging het?

Powered by HelpDocs (opens in a new tab)