Werkgever: Hoe publiceer ik verschillende advertenties met één profiel?

Voor elke dienst is het mogelijk om slechts één advertentie te plaatsen.

Als je een advertentie wil toevoegen voor één de diensten, selecteer dan: Plaats een gratis advertentie! en klik op de dienst waarvoor je een advertentie wilt creëren.

Voer de gevraagde informatie in en bevestig de advertentie. De advertentie staat nu online en kandidaten kunnen hierop reageren.

Als u het antwoord op uw vragen nog niet hebt gevonden neem dan contact met ons op via het e-mailadres contact@yoopies.nl.

Hoe ging het?

Powered by HelpDocs (opens in a new tab)